TÖMEGFUTÁS 1– 6 KM

 

 
Futóverseny 6 km: Aradi Polgármesteri Hivatal – B-dul Revoluţiei Str. Nicolae Grigorescu – Marospart – Mikalakai országúti híd – Str. Eugen Popa – körforgalom – Str. Cetăţii –Decebal híd – Marospart – Kultúrpalota – Str. Xenopol – Aradi Polgármesteri Hivatal; 
 
 
 
Feliratkozás a Tömegfutás 1. futóversenyre - 6 km
Erre a versenyszámra azok a személyek iratkozhatnak fel, akik 2013 Junius 15.-ig betöltötték a 14. évüket.
A feliratkozás ingyenes.
Minden feliratkozott résztvevőnek nyilatkoznia kell arról, hogy saját felelősségére fut. A szervezők nem vonhatók felelősségre a verseny idején bekövetkezett esetleges balesetekért és/vagy károkért.
Továbbá, minden feliratkozott személy a feliratkozással egyidejűleg beleegyezik abba, hogy a szervezők vagy meghatalmazottjaik saját arculatukkal jelenjenek meg az esemény folyamán, valamint, hogy e-mailben küldhessenek információkat a versennyel kapcsolatban (újdonságok/newsletter). A fentiekre vonatkozó eredeti nyilatkozatot a startcsomag kézhezvételekor kell aláírni, kivéve a kiskorú résztvevőknek. A kiskorúak esetében a feljebb említett szempontok a szülök közös beleegyező nyilatkozatában találhatók.
Feliratkozni a www.cros-semimaraton.ro honlapon lehet 2013 Junius 11.-ig, 15:00 óráig.
A kiskorú résztvevők esetében pótlólag a honlapon való feliratkozás mellé szükséges a szülők beleegyezése is, egy erre vonatkozó nyilatkozat aláírásával. A nyilatkozatot az egyik szülő vagy tanár adhatja le a AMKK székhelyén naponta hétfőtől péntekig 12:00 és 15:00 óra között, egészen 2013 Junius 11.-ig, ezáltal válik a feliratkozás érvényessé. 
Az útvonal lefutására rendelkezésre álló idő: 1,5 óra.